Ons Verhaal

Ons verhaal…

begint bij de oprichter van Hyperworkx B.V., al vanaf jong af aan heeft hij zich bezig gehouden met een probleem voor een ander op te lossen. Goedkoper fax papier, flyers maken met een kopieermachine of een Lotus 1-2-3 spreadsheet maken, websites bouwen, het organisaren van vakanties en installeren van een telefooncentrale. Na zijn bedrijfseconomische opleiding, was het meer het maken voor ondernemders van haalbaarheidonderzoeken, businessplanen, marketing plannen, op zijn 27ste had hij hier genoeg van en ging hij het meer zoeken in de IT wereld en studeerde Information engineering: nu ging hij bedrijfsprocessen analyseren en verbetren, software verbetreringstrajecten organisateren en het implementeren van de verbereringen.

Niet altijd ging de onderneming even goed, soms ging hets faliekant fout, met persoonlijke consequenties. Hij heeft nooit opgegeven om te proberen mensen en ondernemers hun problemen op te lossen.

En met die basis is hyperworkx gestart, problem solving voor het MKB en individuen.

2020 had voor hem al een valse start niet door Covid-19, maar doordat hij in 2019 aangevallen was op straat een zware hersensschudding opliep en de eerste dagen problemen had met simpelweg … staan. Daar boven op kwam nog problemen met Nielsen Holdings plc. waar het klokkenluidersportaal niet werkte. Ja het werkte wel aan de voorkant, maar aan de achterkant gebeurd er niets met de gemelde misstanden. De misstanden werden afgedaan als een “management style”

Hij vond dat dit beter kon en ging op onderzoek uit en ontwikkelde: FINKSPOT.COM !

Een onafhankelijke meldingsportaal en onderzoeksbureau voor misstanden binnen een organisatie.

Stoppen wij daar? NEE, er zijn nog meer problemen in de maatschappij, die wij met inspiratie van onze oprichter zullen proberen op te lossen, tenminste denken wij er overna.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.