Publicatiebeleid voor adverteerders

Laatst herzien: 01 JUNI 2021

Hyperworkx is een bedrijf met winstoogmerk en de primaire bron van inkomsten komt uit de verkoop van advertenties. Hierdoor kan het bedrijf onze producten gratis leveren, zodat alle geïnteresseerde partijen toegang hebben tot relevante lokale inhoud die leden van onze gemeenschappen opleidt en activeert.

Om de redactionele integriteit te waarborgen, heeft Hyperworkx ons advertentiebedrijfsmodel geschetst om transparantie te bieden en geloofwaardigheid bij ons publiek te behouden. Hyperworkx beheert alle betaalde Branded Content via een gecentraliseerde Branded Content Studio, Client Services en Sales-team; onafhankelijk van de redactie van elke markt.

We bouwen naamsbekendheid op door onze adverteerders op niet-traditionele manieren te integreren in onze dagelijkse gesprekken en ze consequent te positioneren met de redactionele consumptie van onze producten.

We evalueren advertentierelaties van geval tot geval en werken met merken waarvan de inhoud aansluit bij ons publiek. De redactie van Hyperworkx wordt niet betrokken bij de beslissing om bepaalde adverteerders te accepteren of af te wijzen. Deze opzet heeft geleid tot een toonaangevende advertentieportfolio van communitymerken.

We accepteren politieke advertenties; om een politiek neutrale positie in de lokale media te behouden, zullen we geen enkele politieke partij steunen.

We werken samen met merken en bedrijven die producten en diensten aanbieden die ons publiek elke dag gebruikt. We doen ons best om inhoud van onze adverteerders te delen die we interessant, relevant en nuttig vinden.

De adverteerders waarmee we werken zijn vaak onafhankelijk relevant en “verdienen” vaak op natuurlijke wijze hun weg naar de krantenkoppen.

Hyperworkx zorgt ervoor dat alle merkinhoud duidelijk wordt onderscheiden van redactionele inhoud op alle platforms en altijd wordt gemarkeerd met een Ⓟ of vergelijkbaar teken.

Adverteerders zijn ervoor verantwoordelijk dat hun advertenties voldoen aan alle toepasselijke wetten, voorschriften en richtlijnen.

Hyperworkx kan naar eigen goeddunken advertenties weigeren of verwijderen waarvan wordt vastgesteld dat ze schadelijk zijn voor ons merk; of naar zijn mening vulgair, profaan, beledigend, illegaal is; of illegale stoffen, haat, geweld, discriminatie promoot; of vastbesloten is om een persoonlijke aanval op een persoon of organisatie te zijn.

Hyperworkx onthoudt zich van het aangeven van persoonlijke of merkvoorkeuren met betrekking tot de volgende onderwerpen: politiek, religie, seksualiteit, rechten, mensenrechten, wapenbeheersing en soortgelijke onderwerpen die controversieel of sterk gepolitiseerd zijn op nationaal niveau. Dit wordt gedaan om vooringenomenheid of vermeende vooringenomenheid in een steeds gepolariseerd medialandschap te voorkomen. Hyperworkx volgt dezelfde normen met onze adverteerders.

We streven naar transparantie en het handhaven van redactionele integriteit. We verwelkomen een dialoog over onze zakelijke praktijken, aangezien we er altijd naar streven om onze gemeenschappen beter van dienst te zijn en ons realiseren dat geen enkele reeks richtlijnen elke situatie of kwestie kan aanpakken die zich bij het zakendoen kan voordoen. We zijn altijd bereikbaar via hoofdeditors@hyperworkx.com om feedback, suggesties, zorgen of anderszins van geïnteresseerde partijen te geven.

Zie hier het Redactionele Ethiekbeleid en Richtlijnen.

Zie hier het R richtlijnen Ethiekbeleid en Richtlijn.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.